Φωνές και Μουσικές Αλέξης Κώστας
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

H εξέλιξη της σύγχρονης Ιατρικής στις Φωνές και Μουσικές | 23.08.23

Η εκπομπή “Φωνές και μουσικές” που παρουσιάζει και επιμελείται ο Αλέξης Κώστας είχε καλεσμένους τον Dr.Σωτήρη Νικολόπουλο απόφοιτο του Βιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό στην Ιατρική Βιολογία (Ανοσολογία) από το πανεπιστήμιο Long Island στο Brookville NY. Είναι διδάκτωρ στη Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Forhdam στο Bronx NY και τον Dr.Νίκο Παπανδρέου ο οποίος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1976.Ως εσωτερικός ιατρός της Παθολογικής Κλινικής του Αγίου Παντελεήμονα ασχολήθηκε με εφαρμογές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε ασθενείς για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έως το 1989 εργάσtηκε στην Α’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τον καθηγητή κ. Φέσσα ως ειδικευόμενος ιατρός. Από το 1989 ως το 2002 έκανε θεραπείες βιολογικής αναζωογόνησης με την τεχνική της Μεσοθεραπείας και βάση των ερευνών του Max Tétau με ομοιοπαθητικά σκευάσματα και άρχισε να αρθρογραφεί σε περιοδικά ειδικού και γενικού τύπου για θέματα υγείας του ανθρώπου και ειδικά για το οξειδωτικό στρές.

‘Αγχος,στρες,φλεγμονές και καταστάσεις των κυττάρων σε συνάρτηση με το περιβάλλον ήταν η βασική κουβέντα με τους διακεκριμένους Ιατρούς.

 

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Αλέξης Κώστας  


Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ)
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global). 
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay. 
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις. 
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις. 
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-voiceofgreece 

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

· Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

σχετικα ondemand