Συναντήσεις Ολύνα Ξενοπούλου
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Συναντήσεις με την Ολύνα Ξενοπούλου | 26.12.22

Στις “Χριστουγεννιάτικες” εορταστικές «Συναντήσεις» του Πρώτου Προγράμματος την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00-16:00 καλεσμένοι:

Ο σκηνοθέτης κ. Θωμάς Μοσχόπουλος με αφορμή την θεατρική παράσταση «Pomona», το σουρεαλιστικό θρίλερ του Alistair McDowall που συνυπογράφει σκηνοθετικά με τον Sigurdur F3, στο Θέατρο Πόρτα. Μυστηριώδης δομή, ελλειπτικές σκηνές, δυστοπική και αινιγματική ατμόσφαιρα, παρασύρει σταδιακά τον θεατή σε μια ακαταμάχητη δίνη πιθανοτήτων, σε απίθανες θεωρίες συνωμοσίας, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τον αληθινό κόσμο μας, όπου κάθε σκηνή μας ξεβολεύει.

H συγγραφέας κ. Ελένη Χωρεάνθη, από τις σημαντικότερες της σύγχρονης Ελληνικής Λογοτεχνίας. Οι Εκδόσεις 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ παραδίδουν τους πέντε πρώτους τόμους της σειράς «Το αρχαίο δράμα σε μορφή μυθιστορήματος». Ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα, 100 σελίδων πεζού κειμένου για κάθε έργο, που διατηρεί τα υψηλά νοήματα και την «κάθαρση» του κάθε μύθου και εισάγει την αρχαία διανόηση στη ζωή και την σκέψη μας, ανοίγοντας μια πόρτα επικοινωνίας με το αρχαίο Ελληνικό Δράμα .

«Οι σημαδεμένοι», ένα ιστορικό μυθιστόρημα με συναρπαστική πλοκή, εξελίξεις και ανατροπές, που αναπλάθει τη ζωή και την ιστορική πορεία της Ναυπάκτου από την αρχαιότητα, έως τη συμμετοχή της στη μεγάλη ναυμαχία.

Η συγγραφέας κ. Μάριον Χωρεάνθη συστήνει το νέο μυθιστόρημα της «OBLIQUA» /Εκδόσεις 24γράμματα

Παρουσίαση- παραγωγή: Ολύνα Ξενοπούλου

 

σχετικα ondemand