Μέρα Μεσημέρι Περικλής Μούλης
0:00
0:00 LIVE
ΦΛΩΡΙΝΑ  96,6 FM
ΦΛΩΡΙΝΑ 96,6 FM Μεγαρόβου 20, Φλώρινα TK 53100 2385046330, 2385046333 ertflorinas@ert.gr

Καλεσμένη η Ξένια Γαργάλη | 23.04.2024

Η σημερινή μας εκπομπή, φιλοξενεί την Ξένια Γαργάλη. Η Ξένια Γαργάλη γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική. Έχει σπουδάσει κιθάρα και θεωρητικά στο ωδείο Αθηνών, και έχει πτυχίο από το London College of music στο σύγχρονο τραγούδι, σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο με την Α. Διαμαντοπούλου & Τεχνική Φωνητικής Τοποθέτησης με την Julie Massino στο Vocal Art Academy του ΙΕΚ Ακμή. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και στα live της τραγουδάει σε 7 γλώσσες.

Σημαντικά live η συναυλία στο ίδρυμα πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής και στο φεστιβάλ «Αντίποδες» για τον απόδημο ελληνισμό της Αυστραλίας.

Έχει στο ενεργητικό της 5 προσωπικούς δίσκους: “Πλαστελίνη” σε μουσική Περικλή Μπισκίνη, “Ποια ζωή” σε στίχους Φωτεινής Λαμπρίδη, “Σ’ όλο τον κόσμο” Μοττέτ, “One life” Holy Cucumbers, “Αρμονία Μυστική” σε μουσική Περικλή Μπισκίνη. Ένα single με την Μinos ΕΜΙ “ To καλοκαιράκι” και με την Panic Records “Το αμάξι του 53” σε στίχους Νίκου Μωραΐτη & συμμετοχές σε άλλους 4 δίσκους.


«Μέρα μεσημέρι» 

Καθημερινό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο που ασχολείται με ρεπορτάζ της καθημερινότητας, παρουσιάσεις νέων δισκογραφικών δουλειών, συνεντεύξεις καλλιτεχνών και ανάδειξη νέων ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού. 

Υπεύθυνος παραγωγής: Περικλής Μούλης