Μέρα Μεσημέρι Περικλής Μούλης
0:00
0:00 LIVE
ΦΛΩΡΙΝΑ  96,6 FM
ΦΛΩΡΙΝΑ 96,6 FM Μεγαρόβου 20, Φλώρινα TK 53100 2385046330, 2385046333 ertflorinas@ert.gr

Καλεσμένος ο Κώστας Μηλώσης | 11.07.2024

Η σημερινή μας εκπομπή, φιλοξενεί τον Κώστα Μηλώση.

 Ο Έλληνας ροκ σταρ Κώστας Μυλώσης, τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος Δυτικές Συνοικίες, επιστρέφει με τη νέα μεγάλη του επιτυχία “Σπασμένη Κιθάρα”. Η “Σπασμένη Κιθάρα” συνδυάζει τον χαρακτηριστικό ήχο του Κώστα με κλασικές ροκ επιρροές, δημιουργώντας ένα μοναδικό κομμάτι που θα αγαπηθεί από τους φίλους της ροκ μουσικής και όχι μόνο.

Λίγα Λόγια από τη Γιούλη Ηλιοπούλου:

Λόγια κομμάτια της ψυχής μου που ζωγραφίστηκαν με τα ανεξίτηλα χρώματα της εφηβείας μας, μια παρατημένη κιθάρα και οι ροκ μουσικές που έντυναν τις ενθουσιώδεις επαναστάσεις μας, στιγμές που παραμένουν ζωντανές και χρωματιστές έγιναν τραγούδι που για όλους εμάς που το δημιουργήσαμε σημαίνει πολλά, ευχαριστώ από την ψυχή μου όλους τους σπουδαίους συνοδοιπόρους σε αυτό το συγκινητικό ταξίδι, εύχομαι να το αγαπήσετε όσο και εμείς

 Λίγα Λόγια από το Χρήστο Παπαδόπουλο:

Καμιά φορά οι ανθρώπινες σχέσεις καταλήγουν σαν μια σπασμένη κιθάρα, παρατημένη σε μια γωνιά. Άλλωστε εμείς οι μουσικοί, με τι λαχτάρα αγοράσαμε τα πρώτα όργανά μας, τι φροντίδα τους δείξαμε στην αρχή και ύστερα τα παρατήσαμε ή τα χαρίσαμε σε άλλους για να τα αγαπήσουν. Και βέβαια με τι ορμή και πάθος μπήκαμε σε αυτόν τον μαγικό χώρο της μουσικής και των ζωντανών εμφανίσεων. Και πως καταλήξαμε ηττημένοι rock ήρωες , αφού δεν υπολογίσαμε τον αδηφάγο χρόνο, που έθαψε τις επαναστάσεις μας στη ρουτίνα.


«Μέρα μεσημέρι» 

Καθημερινό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο που ασχολείται με ρεπορτάζ της καθημερινότητας, παρουσιάσεις νέων δισκογραφικών δουλειών, συνεντεύξεις καλλιτεχνών και ανάδειξη νέων ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού. 

Υπεύθυνος παραγωγής: Περικλής Μούλης  

σχετικα ondemand