Μέρα Μεσημέρι Περικλής Μούλης
0:00
0:00 LIVE
ΦΛΩΡΙΝΑ  96,6 FM
ΦΛΩΡΙΝΑ 96,6 FM Μεγαρόβου 20, Φλώρινα TK 53100 2385046330, 2385046333 ertflorinas@ert.gr

Καλεσμένος ο Γιώργος Δημητριάδης | 05.07.2024

Η σημερινή μας εκπομπή, φιλοξενεί τον Γιώργο Δημητριάδη επιστρέφει δυναμικά “σαν να μην πέρασε μια μέρα” στα ραδιόφωνα και στα decs με μια αποκαλυπτική ερμηνεία στο νέο single “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” του τραγουδοποιού Βασίλη Πάντσιου.

Μια ηλεκτρική pop μπαλάντα, ένα ερωτικό ρυθμικό τραγούδι που εξελίσσεται  κατακαλόκαιρο στα λευκά δρομάκια  και τις παραλίες της  Σαντορίνης. Μια αναζωογονητική ιστορία αγάπης, που  μεταμορφώνει τις πίκρες και τις κάνει χαρές και σαν γομολάστιχα σβήνει τα μαύρα σύννεφα και τις παλιές αστοχίες.

Μια βόλτα και μια γιορτή του έρωτα. Ένα τραγούδι λυτρωτικό.  Ένα ζευγάρι με βήματα κοινά, με τον ήλιο καυτό σύμμαχο  να φωτίζει σώματα και συναισθήματα.  

Ανέμελες στιγμές πλάι στο κύμα και την χαρά της ζωής να γιορτάζει την αγάπη στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Μέσα στο τραγούδι το νησί παίρνει μια άλλη διάσταση από την μελωδία τον ρυθμό και τα μαγικά vibes του καλοκαιριού. Όλα αυτά στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.


«Μέρα μεσημέρι» 

Καθημερινό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο που ασχολείται με ρεπορτάζ της καθημερινότητας, παρουσιάσεις νέων δισκογραφικών δουλειών, συνεντεύξεις καλλιτεχνών και ανάδειξη νέων ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού. 

Υπεύθυνος παραγωγής: Περικλής Μούλης  

σχετικα ondemand