Μέρα Μεσημέρι Περικλής Μούλης
0:00
0:00 LIVE
ΦΛΩΡΙΝΑ  96,6 FM
ΦΛΩΡΙΝΑ 96,6 FM Μεγαρόβου 20, Φλώρινα TK 53100 2385046330, 2385046333 ertflorinas@ert.gr

Καλεσμένος ο Ζαχαρίας Μπασιάς | 10.07.2024

Η σημερινή μας εκπομπή, φιλοξενεί τον Ζαχαρία Μπασιά.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Aπό μικρή ηλικία ασχολείται με την μουσική ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην ευρωπαϊκή και βυζαντινή μουσική αποκτώντας Δίπλωμα Μουσικοδιδασκάλου. Δημιουργός μουσικής και στίχων, ερμηνεύει, παίζει κιθάρα, μπάσο και πιάνο και έχει μελοποιήσει στίχους πολλών στιχουργών, αλλά και ποιήματα του ποιητή Νίκου Σπυρόπουλου. Έχει στο ενεργητικό του πολυετή συμμετοχή σε μουσικά σύνολα, συγκροτήματα και χορωδίες με πολλές διακρίσεις και βραβεία, έχει επιμεληθεί στην οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ, ενώ παράλληλα κατέχει θέση ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο La Vita Radio με την εκπομπή “Μουσικοκεντρικό Τετ α Τετ“.

Παράλληλα με τη μουσική του δραστηριότητα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην “Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων” αποκτώντας Πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό τίτλο στη “Διοίκηση Τουρισμού”. Έχει κυκλοφορήσει πολυάριθμα τραγούδια που υπογράφει ο ίδιος σε στίχο και μουσική. To 2014 κυκλοφόρησε ανεξάρτητο προσωπικό διαδικτυακό άλμπουμ με τίτλο “Όσο η γη γυρίζει”. Aπό τον Φεβρουάριο του 2022 βρίσκεται σε κυκλοφορία το Single με τίτλο “Ποιος Να Το Πίστευε” με εταιρεία την FM Records, ενώ τον Οκτώβρη του 2022 κυκλοφόρησε τον δίσκο “Όπως όλα τα ωραία” πάλι από την FM Records. Τον Ιούνιο 2023 κυκλοφορεί τα singles “Είναι η αγάπη λουλούδι ανοιχτό” και “Μπορώ” ενώ έναν χρόνο μετά (6/2024) κυκλοφορεί το single “Πάντα Καλοκαίρι”.


«Μέρα μεσημέρι» 

Καθημερινό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο που ασχολείται με ρεπορτάζ της καθημερινότητας, παρουσιάσεις νέων δισκογραφικών δουλειών, συνεντεύξεις καλλιτεχνών και ανάδειξη νέων ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού. 

Υπεύθυνος παραγωγής: Περικλής Μούλης  

σχετικα ondemand