Μέρα Μεσημέρι Περικλής Μούλης
0:00
0:00 LIVE
ΦΛΩΡΙΝΑ  96,6 FM
ΦΛΩΡΙΝΑ 96,6 FM Μεγαρόβου 20, Φλώρινα TK 53100 2385046330, 2385046333 ertflorinas@ert.gr

Καλεσμένος ο Βασίλης Πάντσιος | 06.02.2024

Η σημερινή μας εκπομπή, φιλοξενεί τον Βασίλη Πάντσιο στη νέα του κυκλοφορία “Αθάνατο Νερό”. Ένα τραγούδι ενηλικίωσης, εσωτερικού ταξιδιού και αυτογνωσίας μέσα σε ένα κόσμο πολύπλοκο που αλλάζει διαρκώς και όχι πάντα προς το καλύτερο.

Ο άνθρωπος στέκει με αμφιβολία στα πολλά σταυροδρόμια του βίου του, διστακτικός και μπερδεμένος για τον δρόμο που πρέπει να διαλέξει. Κομμάτι μιας κοινωνίας φοβικής εγωκεντρικής και ανταγωνιστικής, παλεύει κόντρα στα εμπόδια που βρίσκει στο διάβα του μα και ενάντια στους δικούς του δαίμονες και τα αδιέξοδα. Ο άνθρωπος στέκει αδύναμος στις εναλλαγές των εποχών της ζωής του, και στη φθορά που συντελεί πάνω του ο παντοδύναμος χρόνος. Για αυτό θα αναζητά πάντα την λύτρωση του, την χαμένη του αθωότητα, την πηγή με το αθάνατο νερό που θα του χαρίσει την αιώνια νιότη.

Το “Αθάνατο Νερό” έχει ιδιαίτερη αξία για μένα γιατί είναι το πιο παλιό τραγούδι που έχω γράψει και περιέχει σκέψεις αναζητήσεις και ρομαντικά στοιχεία από τα νεανικά μου χρόνια. Το νέο άλμπουμ του Βασίλη Πάντσιου “Αυτός ο Πλανήτης κατοικείται” κυκλοφορεί ψηφιακά από την In Real Time Records!

Σε δύο τραγούδια συμμετέχουν φιλικά οι Coda Project και η Μικαέλα Δαρμάνη.


«Μέρα μεσημέρι» 

Καθημερινό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο που ασχολείται με ρεπορτάζ της καθημερινότητας, παρουσιάσεις νέων δισκογραφικών δουλειών, συνεντεύξεις καλλιτεχνών και ανάδειξη νέων ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού. 

Υπεύθυνος παραγωγής: Περικλής Μούλης