Flashback Φώτης Απέργης
0:00
0:00 LIVE
ERTECHO  
ERTECHO 

Κύκλος 1ος επεισόδιο 14: «Και οι δυο πρέπει να πληρώσουν» | 11.12.2023

Πληγωμένη από την εγκατάλειψη από τον Ωνάση, η Μαρία Κάλλας εκφραζόταν μεσ’ από τις επιστολές της προς τους πιστούς της φίλους. «Το χειρότερο είναι πως δεν μου είπε τίποτε για το γάμο. Νομίζω πως είναι τρελός και σαν τρελό θα τον ξεγράψω». Ενώ μεσ’ από επιστολές τούς παρηγορεί και εκείνη: «Κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη για πολύ καιρό στους άλλους. Είναι ο νόμος της φύσεως», γράφει στον Πιέρ Πάολο Παζολίνι όταν τον εγκαταλείπει ο δικός του σύντροφος.

Αυτά και άλλα αποσπάσματα από την αλληλογραφία της κορυφαίας ντίβας παρουσιάζει ο Φώτης Απέργης στο podcast που μπορείτε να ακούσετε από σήμερα Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου στο ertecho.gr. Της ντίβας που, μεσ’ από επιστολές, πολιορκούνταν από νωρίς και από τη μικροπρέπεια της οικογένειάς της: «Τόση είναι η απόγνωσίς της (μητέρας σου)», της έγραφε ο πατέρας της, «ώστε, ώς μού έλεγεν η ιδία και είδα με τα μάτια μου, εξηναγκάσθη να πωλήση την μαύρην της γούνα και τώρα πρόκειται να δώσει και την άλλην πού τής αγόρασες εσύ στο Μεξικό».

Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο podcast με αυτό το θέμα στη σειρά Flashback. To πρώτο υπάρχει αναρτημένο στο ertecho.gr.

σχετικα podcasts