“Στη μαγειρική καμία μέρα δεν είναι ίδια” λέει ο ταλαντούχος σεφ Γιώργος Μανιάτης, ο οποίος είναι σήνερα καλεσμένος της Μαρίας Κυριάκη στην εκπομπή «Τροφή για Σκέψη». Εξηγεί ποιο θεωρεί πως είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που αναζητά στις συνεργασίες του και υπογραμίζει τη σημασία που έχει οι άνθρωποι να φροντίζουν την ψυχή τους. Και, τέλος, ποιο είναι το «μυστικό» για ένα πετυχημένο γιουβέτσι;
Η εκπομπή «Τροφή για σκέψη» του Πρώτου Προγράμματος συνδέει τη μαγειρική με το ζην αλλά και το ευ ζην! Κάθε επεισόδιο έχει διαφορετική θεματική, με συνταγές και πληροφορίες γι’ αυτές σχετικά με την κουλτούρα, την ιστορία και τις παραλλαγές τους. Άνθρωποι που αγαπούν το φαγητό, διάσημοι και βραβευμένοι σεφ συμμετέχουν στην εκπομπή για να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους και τις ιδέες τους για μια καλύτερη ζωή.
Κάθε Σάββατο στις 4 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 με την Μαρία Κυριάκη