Συναντήσεις Ολύνα Ξενοπούλου
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Συναντήσεις με την Ολύνα Ξενοπούλου | 31.12.23

Στις γιορταστικές «Συναντήσεις», παραμονή Πρωτοχρονιάς, 4-6 το απόγευμα, αποχαιρετούμε τον χρόνο παρέα με :

-την Εκδότρια Γιώτα Κριτσέλη, ψυχή της «Κίχλης», να αναφέρεται στις νέες κυκλοφορίες του εκδοτικού Οίκου, όπως «‘Οντα και μη Όντα» του Αργύρη Χιώνη, «η Τελευταία Αρκούδα του Δάσους» του Άκη Ππαπαντώνη, «Αυγή» του Χρήστου Χρηστίδη και «Ευγενία Γκραντέ» του Ονορέ ντε Μπαλζάκ

-την Αθηνά Χατζηαθανασίου, ηθοποιό- θεατρική συγγραφέα και σκηνοθέτρια για την παράσταση «Το σκοτάδι είναι πράσινο» στο θέατρο Altera Pars. Μια διαδραστική θεατρική παράσταση με τρεις ηθοποιούς, σε ένα ταξίδι εξεύρεσης λύσεων, με τη βοήθεια φωτοβολταϊκών, ανεμογεννητριών, κινητών και των μικρών θεατών. Στο κέντρο όλων βρίσκονται πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Τα παιδιά θα πάψουν να φοβούνται το σκοτάδι, αφού «Το σκοτάδι είναι πράσινο»

-τον Κωνσταντίνο Δημητρακάκη για την παράσταση «Νύχτες» στο Studio Μαυρομιχάλη στη μετάφραση του Άρη Αλεξάνδρου και διασκευή /σκηνοθεσία Βάσιας Χρονοπούλου. Οι ήρωες εγκλωβίζονται μέσα στο όνειρο, προσπερνούν την «στιγμή» που θα μπορούσε να φέρει την πραγματική ευτυχία και πληρώνουν το τίμημα της απόλυτης μοναξιάς.

Παρουσίαση – Ραδιοφωνική Παραγωγή : Ολύνα Ξενοπούλου

σχετικα ondemand