Πρώτο και στα Σπορ Τάσος Επιτρόπου Δημήτρης Καϊμάς
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και τον Δημήτρη Καϊμά | 20.01.2024

Οπως κάθε Σάββατο, η εκπομπή ξετυλίγει το “κουβάρι” της αθλητικής ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου.

Η «Σιδηρά Κυρία» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου και το μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και υπεύθυνη για την εθνική ομάδα, Εύη Μωραϊτίδου, καλεσμένες στο Πρώτο Πρόγραμμα. Με αφορμή την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό του Αϊτχόφεν, αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλούν για το παρόν και με το μέλλον του πόλο.

Ακόμη, “παίζει μπάλα” ο Χρήστος Μαλαδένης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της ακριτικής ομάδας, φέρνει στο φως στιγμές από την πλούσια καριέρα του και μιλά για τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Τέλος, ο Δημήτρης Μεντζέλος, «ραπάρει» ποδοσφαιρικά για το ελληνικό πρωτάθλημα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην εκπομπή.

Κάθε Σάββατο ο Τάσος Επιτρόπου και ο Δημήτρης Καϊμάς «ξετυλίγουν το κουβάρι» της αθλητικής ενημέρωσης, με την αγωνιστική ατζέντα του διημέρου.

ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΟΡ, η κοινωνική διάσταση του αθλητισμού, από τις συχνότητες του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας κάθε Σάββατο 13:00-14:00 το μεσημέρι από το Πρώτο Πρόγραμμα.

σχετικα ondemand