Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 06.11.2023

Στο στούντιο της εκπομπής καλεσμένος ο Σιδερης Πρίντεζης, ραδιοφωνικός παραγωγός του Δευτέρου Προγράμματος, που ανακάλυψε ξεχασμένες ηχογραφήσεις της Νάνας Μούσχουρη στο αρχείο της ΕΡΤ, με αφορμή την κυκλοφορία από την MINOS EMI/UNIVERSAL του διπλού cd «Nana Mouskouri – Radio Days», που περιλαμβάνει 24 τραγούδια μεγάλων δημιουργών ηχογραφημένα στην ΕΡΤ.

Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι οι:

-ο ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ, με αφορμή την ερμηνεία του Ροβινσώνα στην παράσταση «Αντίο, Ροβινσών», βασισμένη στο μύθο του Ροβινσώνα και κείμενα των Τουρνιέ, Αγκάμπεν, Κορτάσαρ, που παρουσιάζεται από τη συμπεριληπτική θεατρική ομάδα ARTimeleia σε σκηνοθεσία Αννίτας Καπουσίζη, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στο Θέατρο Φούρνος.

-και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΩΤΗ, με αφορμή τη σύλληψη, χορογραφία και ερμηνεία στην παράσταση «THE KITCHEN DANCE: A House Trance Vocabulary», μια τελετουργία για τη γυναικεία αυτοδιάθεση που παρουσιάζεται στις 8, 15, 22 & 29 Νοεμβρίου στο Θησείον.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand