Ο πρόεδρος της ένωσης κονσερβοποιών Ελλάδας Κώστας Αποστόλου, στον 102fm της ΕΡΤ3
Δίχως εργατικά χέρια έχουν μείνει οι καλλιεργητές στην Πέλλα και στην Ημαθεία για να μαζέψουν τα ροδάκινα και να εργαστούν και στα εργοστάσια κονσερβοποιίας στη περιοχή. Όπως είπε ο πρόεδρος της ένωσης κονσερβοποιών Ελλάδας Κώστας Αποστόλου δεν συμπληρώνονται οι βάρδιες εργασίας για να επεξεργαστούν τα φρούτα που γίνονται κομπόστα, σε μια χρονιά μάλιστα που η παραγωγή είναι μέχρι στιγμής πολύ καλή.