Χορεύοντας στο Ρυθμό του Swing Πανταζής Τσάρας
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Ο Μιχάλης Μπρουζός στο Χορεύοντας στο ρυθμό του Swing | 28.10.2023

Ο σημαντικός και ευρηματικός κιθαρίστας, συνθέτης και εκπαιδευτικός Μιχάλης Μπρουζός καλεσμένος το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στην εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος “Χορεύοντας στο ρυθμό του Swing”, με τον Πανταζή Τσάρα. Στην εκπομπή παρουσιάζονται οι τελευταίες ηχογραφήσεις του με γενικό τίτλο ” Μέση Γη” με το ”Michalis Brouzos Trio”, (Θωμάς Κοντογεώργης-πιάνο, Μιχάλης Πορφύρης-τσέλο και ο ίδιος στην κιθάρα). Μουσικοί  ήχοι εκλεπτυσμένοι με μια διάθεση ασπρόμαυρης ταινίαας  δρόμου.

Ο Μιχάλης Μπρουζός είναι ένας μουσικός με πολυετή καριέρα στο ελληνικός τραγούδι, ως σολίστας αλλά και ως συνθέτης έχοντας επιρροές από είδη όπως latin-jazz, Fusion, flamenco αλλά και κινηματογραφική μουσική.

Έχει πραγματοποιήσει προσωπικά ρεσιτάλ και master classes (με θέμα τις τεχνικές δυνατότητες της κιθάρας και την ερμηνευτική προσέγγιση του ρεπερτορίου της) στην Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στη Στουτγκάρδη και το Kornwestheim της Γερμανίας.

Έχει συνεργαστεί (δισκογραφικά και συναυλιακά) με σημαντικούς ερμηνευτές και μουσικούς του χώρου όπως οι Μπάμπης Στόκας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Βασίλης Λέκκας, Ελένη Πέτα, Βασίλης Καζούλλης, Πέτρος Γαιτάνος, Άννα Λινάρδου, Άλκης Κωνσταντόπουλος, Ερωφίλη, Γεωργία Νταγάκη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Πέτρος Κούρτης, Μιχάλης Πορφύρης, Αντώνης Μιτζέλος, Αντώνης Ανδρέου, Χάρης Λαμπράκης, Quinteto Tangarto, Opus Femina κ.α.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Πανταζής Τσάρας.

Ηχογράφηση: Αργύρης Παντελιάδης


Χορεύοντας στο ρυθμός του Swing“. Μια εβδομαδιαία ωριαία συνάντηση με τις διάφορες μορφές της διεθνούς και της ελληνικής jazz σκηνής, κάθε Σάββατο σε νέα ώρα μετάδοσης 23.00 – 24.00 στο πρώτο Πρόγραμμα. Μια μουσική συνάντηση που ξεκίνησε το ταξίδι της τον Οκτώβριο του 1989 από τις συχνότητες του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και από το 2019 το ταξίδι συνεχίζεται από αυτές του Πρώτου Προγράμματος

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο Πανταζής Τσάρας.  

σχετικα ondemand