Σήμερα καλεσμένος ο Κρίτων Μηνάς Πουλής, pastry chef, μοιράζεται σκέψεις, γεύσεις και εμπειρία από την επαγγελματική του πορεία.
Πώς είναι για τον διακεκριμένο pastry chef να δημιουργεί γλυκά μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό project;
Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος συνδέει τη μαγειρική με την καθημερινότητα και τα συναισθήματα. Σεφ, γιατροί και ειδικοί μιλούν στην εκπομπή και μοιράζονται γνώσεις, εμπειρίες και συμβουλές για την ανθρώπινη διάσταση που κρύβεται πίσω από κάθε πιάτο. Ανακαλύπτουμε ξανά τη μαγεία του φαγητού, όπως την βιώνουν άνθρωποι που αγαπουν το φαγητό και τη μαγειρική, και ακούμε ιστορίες γεμάτες αγάπη και δημιουργικότητα για μια καλύτερη ζωή.