Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γιώργο Γιανναράκο και την Μαίρη Βενέζη | 21.05.2024

Καλεσμένοι σήμερα :

– O Νίκος Ζουρός, Καθηγητής Φυσικής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ειδίκευση στη Γεωμορφολογία και τη Γεωτεκτονική, Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, που διευθύνει τις ανασκαφικές εργασίες στο απολιθωμένο δάσος Κερασιάς Ευβοίας.

-Ο Ευάγγελος Βογιατζής, με αφορμή την σκηνοθεσία & ερμηνεία στο «ΚΗΤΟΣ» του Βαγγέλη Ρωμνιού που παρουσιάζεται στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης ως τις 2 Ιουνίου.

-Ο Σταύρος Μητρόπουλος με αφορμή το σενάριο, την σκηνοθεσία & μουσική σύνθεση στην παράσταση «The Philanthropist» που παρουσιάζουν οι Dirty Granny Tales. Ένα μουσικοθεατρικό σχήμα που αφηγείται σκοτεινά παραμύθια μέσω της μουσικής στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand