Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 06.03.2024

Καλεσμένοι στην εκπομπή:

-Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΠΙΤΑΔΗ, μεσόφωνος, με αφορμή την ερμηνεία της Σβέρτλαϊτε στην όπερα του Ρίχαρντ Βάγκνερ «Η Βαλκυρία» που παρουσιάζει η ΕΛΣ σε μια διεθνή συμπαραγωγή με τη Βασιλική Όπερα της Δανίας, σε μουσική διεύθυνση Φιλίπ Ωγκέν και σκηνοθεσία Τζων Φούλτζεϊμς, στις 10, 13, 16, 19, 24 και 31 Μαρτίου, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

-Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, με αφορμή τη συσκηνοθεσία με τον Ορέστη Σταυρόπουλο της παράστασης «Ο Κροκόδειλος», θεατρική απόδοση του έργου του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Πόρτα.

-Και η ΙΡΙΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝ, που υπογράφει επιμέλεια, σχεδιασμό & χορογραφία στην παράσταση «The Bird Experience», ένα Ευρωπαϊκό καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την κοινότητα που πραγματοποιείται σε συνεργασία πέντε ανεξάρτητων ομάδων χορού: Next Door Project (Δανία), The Symptoms (Ουγγαρία), ΖΗΤΑ, ομάδα σύγχρονου χορού (Ελλάδα), Northern Sustainable Futures (Σουηδία) και Asociacion Compania Danza Vinculados (Ισπανία), και παρουσιάζεται στο Θέατρο Ροές 8, 9 & 10 Μαρτίου παράλληλα και σε ζωντανή σύνδεση μεταξύ των πέντε Ευρωπαϊκών πόλεων.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand