Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη | 23.11.2023

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή :

-ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, με αφορμή τη σκηνοθεσία του έργου του Άκη Δήμου «Παράφορα: ακροβατώντας στο Λεμονοδάσος του Κοσμά Πολίτη», που παρουσιάζει η ομάδα bijoux de kant από 24 Νοεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο H.ug (Human underground) art space.

-ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ, μουσική προετοιμασία, μεσαιωνικά φλάουτα και εισηγητής στην παρουσίαση – συναυλία του Κέντρου Παλαιάς Μουσικής του Ωδείου Αθηνών «Ars Μusica: η μουσική του Μεσαίωνα μέσα από τις πηγές της Μουσικής Βιβλιοθήκης» που παρουσιάζεται στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των Ημερών Μεσαιωνικής Μουσικής Ostium.

-η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΡΑΓΛΗ, με αφορμή τη θεατρική προσαρμογή, σκηνοθεσία και ερμηνεία στο αστυνομικό θρίλερ του Τζων Πρίσλεϋ, «ο Επιθεωρητής έρχεται…» που παρουσιάζει η Ομάδα Θεατρείς κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον Μικρό Κεραμεικό.

-και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με αφορμή τη σκηνοθεσία του έργου του Alfred Jarry «Υμπύ Τύραννος», μια αθυρόστομη κωμωδία για την απληστία των πολιτικών ηγετών, που παρουσιάζει η ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Eightball Club, στη Θεσσαλονίκη.

“Μπλε σαν πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand