Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ.Βενέζη 02.08.2023

Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι οι:

-ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ (Panú), μουσικός και συνθέτης, με αφορμή το νέο μουσικό-εικαστικό έργο του με τίτλο «In memoriam», μια αιολική ηχητική εμπειρία που παρουσιάζεται στους Ανεμόμυλους στη Χώρα της Αμοργού το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Αυγούστου, στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού.

-ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, με αφορμή το concept, την οργάνωση και την επιμέλεια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης «The ROAR of ART» που παρουσιάζεται σε ένα νέο χώρο Τέχνης του εικαστικού Λεωνίδα Καμπανάκη το LK ART FOUNDATION στην Ιουλίδα – Χώρα ΚΕΑΣ, από την 1η έως τις 13 Αυγούστου.

-και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ, Δήμαρχος Χανίων, με αφορμή το Φεστιβάλ «Ανοιχτά Πανιά 2023» που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Χανίων με εκδηλώσεις που ξεκινούν στα τέλη Ιουλίου και διαρκούν για έξι μήνες, έως και τις αρχές του χειμώνα.

Μπλε σαν Πορτοκάλι”. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand