Gig Time Μιχάλης Καμάκας
0:00
0:00 LIVE
KOSMOS 93,6 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 213 210 6066429 (Studio), 210 6066260, 210 6066607 (Γραμματεία – Κοινό) kosmos@ert.gr

Η Εύη Χουρσανίδη, το Primavera και η συναυλία των Blur που δε θα ξεχάσει ποτέ | 30.11.2022

Κύκλος 1, επεισόδιο 9

Ξεκίνησε την επαγγελματική της ενασχόληση με την μουσική μέσω του Blog της “άκου αυτό”, για να μεταπηδήσει στην συνέχεια δημοσιογραφικά σε γνωστά μουσικά sites και περιοδικά, όπως Jumping fish, Rolling stone και πλέον στο Avopolis.

Η Εύη Χουρσανίδη έχει ζήσει πολλές φεστιβαλικές στιγμές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αγαπημένος της φεστιβαλικός προορισμός, το Primavera και αγαπημένη της gig στιγμή, το live των Blur στο Primavera μια δεκαετία πίσω. Μια βραδιά που δε θα τη ξεχάσει ποτέ και λόγος είναι η απίστευτη ενέργεια του Damon Albarn πάνω στην σκηνή και οι back to back επιτυχίες των Blur που σε απογείωναν ρυθμικά για μιάμιση ώρα.


“Gig time”. Ένα podcast με την υπογραφή του Kosmos.

Μια σειρά podcast για το -κατά πολλούς- πιο ενδιαφέρον και ζωντανό κομμάτι της μουσικής, το live. Αποστολή του “Gig time” είναι να μιλήσει για τα σημαντικά και ιστορικά live, τα φεστιβάλ, τα κλαμπ και τις μουσικές σκηνές στην Ελλάδα και στον κόσμο, που έχουν γράψει ιστορία τα τελευταία 60-70 χρόνια.

Κάθε εβδομάδα και μια ιστορία, κάθε Τετάρτη και μια “gig” περίπτωση. Άλλοτε γνωστή -αλλά με στοιχεία και μαρτυρίες που ίσως δεν γνωρίζατε- άλλοτε όχι και τόσο. Bonus, η συμμετοχή ονομάτων από τον χώρο της μουσικής που θυμούνται και δίνουν την προσωπική τους μαρτυρία από τις πιο δυνατές gig εμπειρίες τους. It’s Gig time!

Έρευνα και παρουσίαση: Μιχάλης Καμάκας.

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Κωστόπουλος

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

Kosmos 93.6 | www.kosmosradio.gr

σχετικα podcasts