Tραγούδια που ανοίγουν την όρεξη
Η ελληνική δισκογραφία, σε όλο το εύρος της, αποδεικνύει ότι τρώμε και πίνουμε… μετά μουσικής. Ολόκληρες «συνταγές μαγειρικής» έχουν γίνει τραγούδια, η «γκαρσόνα» σερβίρει «μπαρμπουνάκι» αλλά και «κάτι γλυκό», με τη μεσογειακή διατροφή και το ψαράκι να έχουν την τιμητική τους, με αρκετό ούζο και κρασί.
Σήμερα, η Άντρη Βασιλειάδου και η Μαρία Κοζάκου παρουσίασαν τραγούδια βρώσιμα και πόσιμα σε μια δίωρη εκπομπή που μας άνοιξε την όρεξη.