Παντός Καιρού Βάνα Δαφέρμου
0:00
0:00 LIVE
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  103,7 – 102,9
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7 – 102,9 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 221 210 6013168-9 (Studio), 210 6075985 (Γραμματεία – Κοινό) deftero@ert.gr

“Παντός Καιρού” Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, Η Βιολέτα ‘Ικαρη στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Η Βιολέτα ‘Ικαρη  ήρθε στο Δεύτερο Πρόγραμμα καλεσμένη της Βάνας Δαφέρμου στις 2 το μεσημέρι, στην εκπομπή “Παντός Καιρού”.

Ανήμερα της κυκλοφορίας της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο 
“Ελα και ράγισε τον κόσμο μου” η ίδια λέει :” Όλα τα τραγούδια του δίσκου αυτού ήρθαν και με βρήκανε. Δεν τα διάλεξα εγώ. Η ζωή μου τα διάλεξε. 
Αυτά τα τραγούδια είναι δώδεκα κομμάτια από το παζλ της ψυχής μου και ας έχω γράψει μουσική μόνο στα τρία από αυτά. Άλλα περίμεναν χρόνια για να βγουν στο φως, άλλα ήρθαν τελευταία στιγμή και σφήνωσαν στην καρδιά μου, ραγδαία σαν έρωτες. Τα φρόντισα και επιτέλους είναι ελεύθερα. Εύχομαι να βρουν φίλους, όπως βρήκα κι εγώ τους φίλους που μου τα εμπιστεύτηκαν.”

”Μιλάω για τους δημιουργούς: Δημήτρη Γλέζο, Τασία Δικοπούλου, Νάντια Δουλαβέρα, Νίκο Ζιώγαλα, Αντώνη Κατσαμά, Βίβιαν Κοντομάρη, Σούλη Λιάκο, Βαγγέλη Μαχαίρα, Γιάννη Μηλιώκα, Σταυρούλα Παγώνα, Σμαρώ Παπαδοπούλου, Απόστολο Ρίζο, Τάμμυ Τσέκου, Σταύρο Τσουμάνη και Αργύρη Χατζηνάκη.
Κι ανάμεσα στους φίλους αυτούς, ήρθε να βάλει -σε ένα τραγούδι- ψυχή με τη φωνή του, ο υπέροχος Βασίλης Παπακωνσταντίνου και γι’ αυτό θα του χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη.”

Επιμέλεια/Παρουσίαση εκπομπής : Βάνα Δαφέρμου

Καλή σας ακρόαση!

σχετικα ondemand