Δημήτρης Παρούσης, πρώην Δημοσιογράφος και νυν ταξιδευτής.
Επάγγελμα: Συλλέκτης Εμπειριών.
Έτσι συστήνεται ο κ. Δημήτρης Παρούσης, πρώην Δημοσιογράφος και νυν ταξιδευτής.
Επάγγελμα ακατοχύρωτο για να φορολογηθείς. Ευτυχώς, γιατί στην πραγματικότητα κοστίζει αμύθητα να γνωρίσεις τον Έλληνα φούρναρη στο Περού που έμαθε στους ντόπιους να φτιάχνουν ψωμί, τη Δημοσιογράφο Μόνικα Δέλτα -απόγονο τέταρτης γενιάς της Πηνελόπης Δέλτα- στη Λίμα, έναν παππού στην Κούβα που έκλαψε όταν πήγε στην Ακρόπολη, άλλον που πήρε χώμα από τον Ιερό Βράχο για τον τάφο των γονιών στη Λατινική Αμερική και έναν συμπατριώτη που έχτισε εκκλησιά και κάθε Μεγάλη Παρασκευή κάνει Περιφορά του Επιταφίου με πέντε κεριά και τη Ζωή Εν Τάφω στο κασετόφωνο…