Οι Ταλαντούχοι Κύριοι... Γιώτα Κοτσέτα
0:00
0:00 LIVE
KOSMOS 93,6 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 213 210 6066429 (Studio), 210 6066260, 210 6066607 (Γραμματεία – Κοινό) kosmos@ert.gr

Thievery Corporation

Κύκλος 2ος, επεισόδιο 4ο: Οι ταλαντούχοι κύριοι…Thievery Corporation

Όλα ξεκινούν από το Eighteen Street lounge club με τους κατακόκκινους τοίχους και τους τσέστερφιλντ καναπέδες που βρίσκεται μια εικοσαριά τετράγωνα διαγωνίως του Λευκού Οίκου. Καλώς ήρθατε στην Washington DC, την πρωτεύουσα.

Περάστε, παραγγείλτε το ποτό σας και χαλαρώστε. Σε λίγο στα decks ο Eric Hilton και ο Rob Garza, που στα μακρινά 90ς ξεκίνησαν να φτιάχνουν μουσικές που να ταιριάζουν όλες τους τις αγάπες μέσα σ’ αυτές: τη bossa nova πρώτη και καλύτερη, τη reggae, το dub, το σιτάρ και την ανατολή, τις βραζιλιάνικες φωνές, το afro-lounge mood. Τόσο διαφορετικά και τόσο δικά τους όλα, αφού φιλτράρονται κάτω από το πρίσμα τους.

Αυτοί είναι οι ταλαντούχοι κύριοι….Thievery Corporation.

Κείμενα- παρουσίαση: Γιώτα Κοτσέτα

Ηχητική επεξεργασία: Κώστας Κυριακάκης


«Ο ταλαντούχος κύριος….» Ένα podcast με την υπογραφή του Kosmos

Είστε έτοιμοι για νέες γνωριμίες; Δώστε λίγο χρόνο στο podcast του Kosmos και θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τους μουσικούς που έρχονται στην Ελλάδα, για τα live και για τις νέες κυκλοφορίες τους. Ιστορίες, αφηγήσεις και σχόλια για να συστηθούμε καλύτερα.

Αποκλειστικά στο ERTecho

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

Kosmos 93.6 | www.kosmosradio.gr