Ο Ταλαντούχος Κύριος... Γιώτα Κοτσέτα
0:00
0:00 LIVE
KOSMOS 93,6 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 213 210 6066429 (Studio), 210 6066260, 210 6066607 (Γραμματεία – Κοινό) kosmos@ert.gr

ΛΕΞ

Κύκλος 2ος, επεισόδιο 1ο: Ο ταλαντούχος κύριος…ΛΕΞ

Μια φωνή που βγαίνει από τα υπόγεια της Θεσσαλονίκης, μιλάει “για τα χρόνια που έκατσαν βαριά” και καταφέρνει να φτάσει μέχρι τα μικροαστικά μας σαλονάκια έστω και μια δεκαετία μετά.

Τεράστιο cross-over για τον ταλαντούχο κύριο ΛΕΞ των τριών άλμπουμ και της αντιποίησης που γίνεται η φωνή της τελευταίας δεκαπενταετίας μας με ότι περιλαμβάνει αυτό. Γνήσιος, ειλικρινής, ευθύβολος και επιδραστικός με ακρίβεια χειρούργου στους στίχους του καταγράφει την ελληνική πραγματικότητα από κάτω προς τα πάνω – όπως πρέπει δηλαδή για να φτάσουμε στο “Ο Πόνος των φτωχών γίνεται η Τέχνη των αστών”.

Κυρίες και κύριοι ο ταλαντούχος κύριος….ΛΕΞ. 

Πατάς play κι ακούς!!!

Επιμέλεια- παρουσίαση: Γιώτα Κοτσέτα

Επιμέλεια ήχου: Κώστας Κυριακάκης


«Ο ταλαντούχος κύριος….» Ένα podcast με την υπογραφή του Kosmos

Είστε έτοιμοι για νέες γνωριμίες; Δώστε λίγο χρόνο στο podcast του Kosmos και θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τους μουσικούς που έρχονται στην Ελλάδα, για τα live και για τις νέες κυκλοφορίες τους. Ιστορίες, αφηγήσεις και σχόλια για να συστηθούμε καλύτερα.

Αποκλειστικά στο ERTecho

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

Kosmos 93.6 | www.kosmosradio.gr