Μεταξύ μας Κλάουντια Μάτολα
0:00
0:00 LIVE
KOSMOS 93,6 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 213 210 6066429 (Studio), 210 6066260, 210 6066607 (Γραμματεία – Κοινό) kosmos@ert.gr

Dani Klein | 05.04.2024

Η κοινή αγάπη για το τραγούδι και τη μουσική, οδήγησε μια παρέα από το Βέλγιο το 1986,  να δημιουργήσει ένα συγκρότημα που έγραψε τη δική του ιστορία στην μουσική. Μία φράση που ήταν γραμμένη στον τοίχο μιας κουβανικής συνοικίας στο Μαϊάμι τους έδωσε την έμπνευση για το όνομα: «Ο Θεός μαζί σου», Vaya Con Dios.

Με όμορφες και αξέχαστες μελωδίες, ιδιαίτερες  ενορχηστρώσεις, στίχους  σε τέσσερις γλώσσες και πάνω από 11.000.000 πωλήσεις δίσκων, η  γεμάτη συναίσθημα, ψυχή και πάθος φωνή της Dani Klein, ταξιδεύει σε όλον τον πλανήτη. Η ερμηνευτική της δύναμη, η ζεστασιά της χροιάς της και η βαθιά αγάπη της για το τραγούδι είναι τα εργαλεία με τα οποία κατάφερε να μας μαγέψει και να μας πάρει μαζί της στο  σπουδαίο ταξίδι της μουσικής.

Στο 8ο επεισόδιο της σειράς “Μεταξύ μας”, η Dani Klein μιλάει με ειλικρίνεια και θάρρος για την προσωπική της ζωή,  τη σχέση της  με τη μητέρα της και τον αγώνα που έδωσε για να δαμάσει τις αδυναμίες του χαρακτήρα της. Περιγράφει τους λόγους για τους οποίους οδηγείται κανείς σε λάθος επιλογές στον έρωτα, τη δυσκολία των σχέσεων, τη ματαίωση και τη δυσκολία που έχουμε να σηκώσουμε το βάρος της κριτικής. Τελικά η φήμη και ο πλούτος φέρνουν την ευτυχία; Ποιους νέους καλλιτέχνες ανακάλυψε η Dani Klein; Τι μουσική ακούει; Είναι αλήθεια ότι έχει τραγουδήσει σε έναν heavy metal δίσκο;

Αυτά -και άλλα πολλά- σε μία εκ βαθέων συζήτηση της Κλάουντια Μάτολα με τη φωνή των Vaya Con Dios, Dani Klein.


“Μεταξύ μας” ένα podcast με την υπογραφή του Kosmos

Μια οργανική συζήτηση με ανθρώπους της τέχνης.

Πέρα από την ιδιότητα του καλλιτέχνη και στον πυρήνα της προσωπικότητας του.

Ένα podcast με σκοπό να γκρεμιστεί ο «τέταρτος τοίχος», το φράγμα που υπάρχει μεταξύ σκηνικού και θεατή, που δημιουργείται πολλές φορές λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στο τηλεοπτικό και Ραδιοφωνικό περιβάλλον (χρόνος, περιεχόμενο).

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!