Mambo Estereo Βασίλης Σταματίου
0:00
0:00 LIVE
KOSMOS 93,6 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 213 210 6066429 (Studio), 210 6066260, 210 6066607 (Γραμματεία – Κοινό) kosmos@ert.gr

Ακούστε το mixset της Mambo Chick από τη Λυών (Μεταδόθηκε: 29.05.2021)

H Mambo Chick είναι DJ, ραδιοφωνική παραγωγός και μανιώδης συλλέκτρια βινυλίων από τη Λυών, που αντιμετωπίζει τη μουσική με τρέλα, χαμόγελα και αγάπη.

Εξερευνώντας τον tropical ήχο παλαιότερων εποχών, είναι ιδιαίτερα δραστήρια με αυτά που αγαπάει: είναι resident DJ στο La Gravière (Γενεύη), παρουσιάζει εκπομπές με global ρεπερτόριο, αφιερώματα και συνεντεύξεις στα Radio Nova (Γαλλία) και Soho Radio (Αγγλία), ενώ αποτελεί το ήμισυ των Les Diplomates, ένα Tropical DJ Duo που ίδρυσε με τον Jean Toussaint το 2010.

Τα set και οι εκπομπές της αποτελούνται από jazz, theatrical beats, avant garde ηχογραφήσεις, σπάνιο afro groove, oriental διαθέσεις, rara music, deep edo funk, και σπάνιο ηχογραφημένο υλικό.

Εθισμένη με το βινύλιο, η Florence ‘Mambo Chick’ ταξίδεψε σε εξωτικά μέρη για να συναντήσει πολιτισμούς, να γνωρίσει κουλτούρες αλλά και να αποκτήσει σπάνιους δίσκους βινυλίου, επιζητώντας να διευρύνει τους μουσικούς ορίζοντες του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Τα αγαπημένα πεδία έρευνας και αναζήτησης για τη Florence περιλαμβάνει την Κολομβία, τον Άγιο Δομήνικο, το Πράσινο Ακρωτήρι, την Τουρκία και την Ελλάδα.

Η Mambo Chick γοητεύει με τον επικοινωνιακό ενθουσιασμό της, τη γενναιοδωρία της και την ασυνήθιστη αισθητική της!

Η μουσική που ακούει ο Kosmos!

σχετικα ondemand