Kosmos Lab Kosmos Radio
0:00
0:00 LIVE
KOSMOS 93,6 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 213 210 6066429 (Studio), 210 6066260, 210 6066607 (Γραμματεία – Κοινό) kosmos@ert.gr

Randomized Coffee – Ρώμη | 26.11.2022

Randomized Coffee αποκαλούν το μουσικό project που δημιούργησαν δύο Ιταλοί DJs, ο Massimiliano Troiani και ο Tommaso Checchi. Ένα μουσικό μωσαϊκό, φιλοτεχνημένο από έναν συνδυασμό με afrobeat, latin jazz και funk στοιχεία. Κίνητρα ήταν το πάθος τους για τους αναλογικούς ήχους και η διάθεση για χειροτεχνική εξερεύνηση σε νέες μουσικές περιοχές. Συνύπαρξη αφρικανικής μουσικής με house groove, βραζιλιάνικων ήχων με jazz groove καθώς και latin ρυθμοί, αναμειγνύονται σ’ ένα συναρπαστικό και μοναδικό μουσικό παζλ. Οι παραγωγές των Randomized Coffee τους οδήγησαν σε συνεργασίες με ονόματα μουσικών και DJ όπως Novalima, Kiko Navarro, Kalifa Kone, Kadi Coulibaly, Tony Cercola, Christian Vinci και N’Dinga Gaba. 

Το ντουέτο πήγε στη Νέα Υόρκη για να κάνει παραγωγές για την Wonderwheel Recordings (τα EP “Baba/Cidade de Kalimba” και “Mercato Burruchaga/Cotone Mediterraneo” με τον κρουστό Tony Cercola, το single “Barake” (2019) με τη Μαλινέζα Kalifa Kone στα τύμπανα/κρουστά και την Kady Coulibaly στα φωνητικά. Στη συνέχεια, ο γνωστός παραγωγός Nickodemus τους ανέθεσε μια σειρά από remix για τους υποψήφιους για Grammy περουβιανούς Novalima. Ακολούθησαν, ένα remix για το album  “Afroterraneo” του Kiko Navarro (2020), το δικό τους single “Despierta” με τη Noel GC και τη συνεργασία του Ισπανού τραγουδιστή Owem-G, το “Cumbarrio ft. Noel GC ” με χρήση αυθεντικής gaita (2022) και, προσφάτως, το “Mariama ft.Kora Hero” που ακούμε συχνά στο Kosmos, με τον Alieu Saho από την την φυλή των Mandinka της Γκάμπια στο kora.

 Links

Spotify | Soundcloud | Beatport

Το Kosmos Lab μεταδίδεται κάθε Σάββατο 00:00-01:00, σε επιμέλεια του Κώστα Αλαγιάννη. Συνέχεια με Waldeck, Randomized Coffee, DJ Nomad, DJ Panko, Soul Sugar, Mop Mop, Bosq κ.α.

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα mixset αποκλειστικά για το Kosmos

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

σχετικα ondemand