Fresh Unlimited Μαρία Μαρκουλή
0:00
0:00 LIVE
KOSMOS 93,6 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 213 210 6066429 (Studio), 210 6066260, 210 6066607 (Γραμματεία – Κοινό) kosmos@ert.gr

Ακούστε τo “Fresh Unlimited” με την Μαρία Μαρκουλή (Μεταδόθηκε 07/09/2019)

Fresh Unlimited on the Road ~~:
Πριν από λίγες μέρες βρέθηκα στο Νashville και σε ένα μικρό δισκάδικο, ελάχιστα έχουν μείνει πια,πολύ λίγα, πρέπει να ψάξεις για να τα βρεις, ακόμη και στο Nashville που είναι μουσική πόλη, κέντρο της country μουσικής- με την Ιστορία, τα μουσεία της, τα θρυλικά στούντιο και θέατρα- βρέθηκα λοιπόν σε ένα μικρό αλλά πολύ χαριτωμένο δισκάδικο το Grimey’s , έξω από το κέντρο της πόλης και εκεί η Lillie Mae _ που το άλμπουμ της κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγο στην εταιρία του Jack White, την Third Man Records, έπαιξε τα τραγούδια της (με μια πολύ φρέσκια προσέγγιση στην country).
Μεσημέρι Κυριακής, γεμάτο το δισκάδικο, φουλ, πολλοί νέοι, πολύ καλή η Lillie Mae, ανέβηκαν και άλλοι φίλοι της μουσικοί στη σκηνή προς το τέλος και έπαιξαν μαζί της. Εξελίχθηκε σε ένα απρόσμενο, εξαιρετικό λάιβ. Και θα ακούσουμε ένα κομμάτι από την Lillie Mae στο σημερινό Fresh Unlimited.
Νέο όνομα και άξιο προσοχής επίσης, η Cocoa Sarai (θ’ ακούσουμε). Στις πιο αξιόλογες νέες κυκλοφορίες βάζω το άλμπουμ Black Love & War που υπογράφουν ως G & D, η φοβερή και ασταμάτητη Georgia Anne Mulrdow με τον Declaime. Eπίσης, τραγούδια από το καινούργιο της Lana Del Rey που μου άρεσε πολύ. Το ‘εξωτικό’ με τον δικό του τρόπο «Mango» του Sarathy Korwar και άλλα πολλά, γιατί βγαίνουν ωραίες μουσικές και το Fresh Unlimited χαίρεται να τις μοιράζεται μαζί σας.

==================

Οn air Fresh Unlimited με την Maria Markouli 18.00- 20.00

Καινούργιες μουσικές από διαφορετικά είδη κάθε Σάββατο 18.00 – 20.00 με την Μαρία Μαρκουλή.

Η Μαρία Μαρκουλή στο Kosmos ψάχνει, σκαλίζει, ακούει και διαλέγει φρέσκους ήχους και νέες μουσικές.

Δύο  ώρες με το «σήμερα» της μουσικής (που δεν αποκλείει και κάποιες εκδρομές στο χτες).

======================