Ροκ Συναναστροφές Πάνος Χρυσοστόμου
0:00
0:00 LIVE
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  103,7 – 102,9
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7 – 102,9 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 221 210 6013168-9 (Studio), 210 6075985 (Γραμματεία – Κοινό) deftero@ert.gr

«Ροκ Συναναστροφές» 19 Νοεμβρίου αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της συλλογής “Εξακρίβωση” όπου ο Δημήτρης Καρράς μελοποιεί ποιήματα του Παύλου Σιδηρόπουλου με πλειάδα γνωστών ερμηνευτών, αλλά και την πρόσφατη νέα δουλειά των Αγγελάκα – Βελιώτη όπου οι “Σοβαροί κλόουν” γνωρίζουν μια ωραία νεότερη εκδοχή, στάση σήμερα στις διαφορετικές προσεγγίσεις μέσα στα χρόνια των αγαπημένων τραγουδιών με τη φωνή του Παύλου που έρχεται πάλι στην επικαιρότητα.
Όχι πως έφυγε ποτέ.
Είτε πρόκειται για γνωστούς από τα παλιά σε σχέση με αυτό το υλικό (Χ.& Π. Κατσιμίχα, Αγγελάκας, Ζωρζ Πιλαλί και Δημήτρης -“Θείος”-Πουλικάκος) είτε με συμμετοχές σε διάφορες συλλογές (Αλκίνοος Ιωαννίδης, Διάφανα Κρίνα, Γιώργος Δημητριάδης, Μάνος Ξυδούς, Τα φώτα που σβήνουν κ.α).
Και για πρώτη φορά, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, νεότεροι καλλιτέχνες από το πρόσφατο αρχείο της σειράς ERT sessions – By:Ροκ Συναναστροφές όπως ηχογράφησαν και μεταδώσαμε, θα παρουσιάσουμε κάποιες αναπάντεχες διασκευές σε τραγούδια που σημάδεψε με τις ερμηνείες του ο Παύλος. Liber Animus, Κώστας Μπουντούρης, Λευτέρης Λαγγούσης, Λυμένοι Ζυγοί και Κώστας Χρονόπουλος δίνουν με τον τρόπο τους ο καθένας μια ξεχωριστή σύγχρονη ματιά σε αυτό το αγαπημένο υλικό από τα παλιά.
Μην το χάσετε! Θα χάσετε…

Επιμέλεια/Παρουσίαση Εκπομπής : Πάνος Χρυσοστόμου 

Καλή σας ακρόαση!

σχετικα ondemand