ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  103,7 – 102,9
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7 – 102,9 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 221 210 6013168-9 (Studio), 210 6075985 (Γραμματεία – Κοινό) deftero@ert.gr

Nalyssa Green | 25.04.2024

Κύκλος 2ος επεισόδιο 15ο: Nalyssa Green

Τη γνωρίσαμε μέσα από δύο αγγλόφωνα άλμπουμ αλλά μας συστήθηκε πραγματικά όταν άρχισε να γράφει τα τραγούδια της με ελληνικούς στίχους. Τους πιο προσωπικούς, ίσως, στίχους που έχουν γραφτεί στην ελληνική ποπ μουσική. 

Η Nalyssa Green είναι μια μουσικός που γεννήθηκε στον ψηφιακό κόσμο αλλά τα τραγούδια της γεννιούνται από απολύτως αναλογικά συναισθήματα. Όπως αφηγείται στο «Μυθιστόρημά» της, ξεκίνησε από το MySpace και υιοθέτησε το ψευδώνυμο του avatar της στο Lineage, αλλά γράφει μουσική όταν είναι θλιμμένη – κυρίως τότε. 

Αυτές τις μέρες παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο πέμπτο της άλμπουμ με τον καθόλου θλιμμένο τίτλο «Πολύ καλή στα πάρτυ» και μοιράζεται μαζί μας το πρώτο single, που μας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε  «Όλα τα πάρτυ του κόσμου»


«Μυθιστόρημα», με τον Αντώνη Τζαβάρα από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7

Μουσικοί, ηθοποιοί, συγγραφείς και δημιουργοί απ’ όλο το φάσμα των τεχνών και της έμπνευσης, εξιστορούν στον Αντώνη Τζαβάρα και σε όλους εμάς το μυθιστόρημα της ζωής τους. Αφηγούνται ιστορίες, θυμούνται προσωπικές στιγμές που τους καθόρισαν και μοιράζονται τις σκέψεις τους σε πρώτο πρόσωπο και με δικά τους λόγια. 

Ακούστε τα προηγούμενα επεισόδια εδώ

_______________________________

Info

«Μυθιστόρημα», με τον Αντώνη Τζαβάρα

Κύκλος 2ος επεισόδιο 15ο  «Το Μυθιστόρημα της Nalyssa Green»

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 αποκλειστικά στο ERTecho

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

#defteroprogramma  #Podcast #ERTecho #PodcastDeftero

Live Streaming:  www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://www.ertecho.gr/radio/deftero/program/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ