Ιστορίες Κλασικού Ραδιοφώνου Παντελής Σιβρής
0:00
0:00 LIVE
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  103,7 – 102,9
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7 – 102,9 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 221 210 6013168-9 (Studio), 210 6075985 (Γραμματεία – Κοινό) deftero@ert.gr

Ιστορίες Κλασικού Ραδιοφώνου : Θυμόμαστε τον Αντώνη Ρεπάνη (β’ μέρος) | 02.06.2024

Σήμερα στις «Ιστορίες Κλασικού Ραδιοφώνου», με τον Παντελή Σιβρή: Στην εποχή της ωριμότητας του Αντώνη Ρεπάνη, η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και ο Στράτος Διονυσίου ήταν δύο κομβικά πρόσωπα. «Η Διπρόσωπη», που του έδωσε η Ευτυχία, τον καθιέρωσε σαν ερμηνευτή των τραγουδιών του και ο Στράτος ήταν η πιο δυνατή «κολλεγιά», η φωνή που ταίριαξε γάντι με τα τραγούδια του. Στα χρόνια που ακολούθησαν πρόσφερε μοναδικά τραγούδια! Από τον Λευτέρη Μυτιληναίο και τον πρόωρα χαμένο Κώστα Κόλλια, μέχρι τον Γιώργο Μαργαρίτη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Αντώνη Καλογιάννη, πολλοί ερμηνευτές δέχθηκαν το άγγιγμα με το μαγικό ραβδάκι του Αντώνη Ρεπάνη. Τα τελευταία 23 χρόνια της ζωής του, η νεώτερη γενιά μπορούσε να τον γνωρίσει και να τον απολαύσει στο στέκι του στην «Αστροφεγγιά», στα Κάτω Πατήσια. Εκεί έγινε το 2023, λίγο πριν κλείσει για πάντα η ιστορική «Αστροφεγγιά» η εκδήλωση προς τιμήν του, από την οποία έχουμε αποκλειστικά αποσπάσματα. Με την παρουσία και την ουσιαστική συμπαράσταση του γιού του Μανώλη Ρεπάνη στο studio, με σπάνιες εκτελέσεις και εκπλήξεις ολοκληρώνουμε το «Ρεπάνειο» Σαββατοκύριακο, με την βεβαιότητα ότι ο κύριος Αντώνης μας βλέπει από ψηλά γελαστός!

«Ιστορίες από το παρελθόν που ακόμα λάμπουν».

Στις φωτογραφίες : ο Αντώνης Ρεπάνης με την κιθάρα του την εποχή της «Διπρόσωπης», η ωραιότερη φωτογραφία του, με τον αγαπημένο του Στράτο Διονυσίου, η εξαιρετική παρέα που τον τίμησε στην τελευταία βραδιά της «Αστροφεγγιάς», με τον γιό του Μανώλη Ρεπάνη στη μέση και με το μπαγλαμαδάκι ο κύριος Αντώνης για πάντα στους ουρανούς!

σχετικα ondemand