Την ξέρουμε στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ως soul chef γιατί «βάζει ψυχή στη γεύση» καταφέρνοντας να συνδυάσει την παράδοση με τη δημιουργικότητα, την αγάπη για τις τοπικές πρώτες ύλες με τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη.
Η σεφ Γεωργία Κουτσούκου δεν είναι απλώς μια μαγείρισσα – είναι μια αφηγήτρια γεύσεων, που μέσα από κάθε πιάτο της μας ταξιδεύει σε μνήμες, τόπους και συναισθήματα.
Με πλούσια εμπειρία στον χώρο της γαστρονομίας και με έναν ιδιαίτερο σεβασμό στη μεσογειακή κουζίνα, η Γεωργία μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Τομαρά και στην εκπομπή της ΕΡΤ Καλαμάτας “12-1…ψυχραιμία” για τη φιλοσοφία της, τις επιρροές της, αλλά και την ανάγκη να δίνουμε αξία στο απλό και το αυθεντικό.