Φοινικέλαιο: θρεπτικό ή βλαβερό;

Φοινικέλαιο: θρεπτικό ή βλαβερό; Your browser does not support the audio element. https://vog.ert.gr/wp-content/uploads/2022/06/foinikelaio.mp3

Στην εκπομπή «Γλυκιά ζωή» που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη «Φωνή της Ελλάδας» ήταν καλεσμένη, την Παρασκευή 24 Ιουνίου η διατροφολόγος- διαιτολόγος Ελένη Τσαχάκη και συνομίλησε με τη Νατάσα Βησσαρίωνος για το φοινικέλαιο.
Η κα. Τσαχάκη, έλυσε τις απορίες των ακροατών και μίλησε για ένα από τα πιο γνωστά και ευρέως παραγόμενα έλαια που καταναλώνονται από τον άνθρωπο, για τη διατροφική αξία του φοινικέλαιου, τους λόγους που το επιλέγουν οι βιομηχανίες των τροφίμων, τις επιπτώσεις της παραγωγής του στο περιβάλλον, καθώς και στις τελευταίες έρευνες για το αν κάνει καλό στην υγεία μας ή όχι…

ΣΧΕΤΙΚΑ PODCASTS

Exit mobile version