Συναντήσεις Ολύνα Ξενοπούλου
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Συναντήσεις με την Ολύνα Ξενοπούλου | 05.05.23

Απόψε καλεσμένοι ειναι:

Η κ. Μαρία Γιούνη, Καθηγήτρια Ιστορίας Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ και η κ. Καλλιόπη Παπακωνσταντίνου, Αν. Καθηγήτρια Ιστορίας Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ, με αφορμή το «2ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Αρχαίο Δράμα, Δίκαιο και Πολιτική». Το συνέδριο που διοργανώνεται από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και το ΚΘΒΕ, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 5 μέχρι την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στην Νομική Σχολή του ΑΠΘ.
Η χορογράφος κ. Ειρήνη Αλεξίου με αφορμή την μουσικοχορευτική παράσταση «Δίψα» από την ομάδα Όχι Παίζουμε / UrbanDig Project, σε δική της χορογραφία και σκηνοθεσία του Γιώργου Σαχίνη στο θέατρο Φούρνος. Η Οδύσσεια της μεταφοράς του νερού σε μια αποκομμένη νησιωτική κοινότητα, μια αλληγορία για την εξέλιξη της σχέσης μας με το πόσιμο νερό, ως πολύτιμο αγαθό.

Η visual artist και performer κ. Ευγενία Γραμμένου με αφορμή την performance «Digital Love» σε concept και δική της σκηνοθετική επιμέλεια, στο πλαίσιο του Athens City Festival / Δημοτική Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023. Πως ερωτευόμαστε στην εποχή των social media; Ο ψηφιακός κόσμος και οι εφαρμογές αλλάζουν άρδην την αντίληψη του εαυτού και του κόσμου. Πως βιώνεται σήμερα ο έρωτας στην εποχή της ψηφιακής διασύνδεσης. Υπάρχει η φυσική επαφή και πόσο επηρεάζει ή καθορίζει την σχέση;



σχετικα ondemand