Συναντήσεις Ολύνα Ξενοπούλου
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Συναντήσεις με την Ολύνα Ξενοπούλου | 14.10.22

Παρασκευή 14-10-22 καλεσμένοι στις « Συναντήσεις» του Πρώτου Προγράμματος, ώρα 20:00 -22:00:

H κ.Σία Σοφιανοπούλου Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια», που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αιγιάλειας. Μια συζήτηση για τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στα αδέσποτα, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Αναφορά και στο φεστιβάλ «Μονοπάτια ζωής», το 1ο φεστιβάλ στην Ελλάδα που εστιάζει στους μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους και το οργανώνει η Antama υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του οποίου ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» αναδεικνύει την θεραπευτική δύναμη που έχουν τα ενήλικα κατοικίδια για αυτό το ηλικιακό κοινό.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα κ. Τατιάνα Λύγαρη με αφορμή την παράσταση «Ροβινσών Κρούσος» που σκηνοθετεί από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Mια νέα μουσικοθεατρική παραγωγή για όλη την οικογένεια, με ζωντανή μουσική και διαδραστικές προβολές που θα μας συναρπάσει. Θα αναφερθεί και στην «Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ» της οποίας ηγείται που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια της αδιάλειπτης και επιτυχημένης καλλιτεχνικής πορείας της, με την επαναφορά στη σκηνή του Θεατρικού Βαγονιού της θεατρικής παράστασης «Λαχτάρα για κεράσια», που στάθηκε η αφορμή για να δημιουργήσει το Τρένο στο Ρουφ.

O σκηνοθέτης κ. Γιάννης Διαμαντόπουλος για την παράσταση που σκηνοθετεί, το πολυβραβευμένο βρετανικό έργο «Cock» του Mike Bartlett στο θέατρο Brodway, η οποία αναφέρεται με ουσιαστικό τρόπο στο ζήτημα της σεξουαλικής ταυτότητας, αποτελώντας ένα αιχμηρό σχόλιο για τη στάση της σύγχρονης κοινωνίαςΑκατάλληλο για θεατές κάτω των 16 ετών

Παρουσίαση—Παραγωγή: Ολύνα Ξενοπούλου Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 radiostreaming.ert.gr/ert-proto

 

σχετικα ondemand