Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας στο Πρώτο Πρόγραμμα | 01.03.23

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας στο Πρώτο Πρόγραμμα | 01.03.23 Your browser does not support the audio element. https://www.ertecho.gr/wp-content/uploads/2023/02/01-03-23-giannakopoulos.mp3

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας παραμένουν για νοσηλεία 20 τραυματίες, από τους οποίους οι δύο βαριά και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 26, από τους οποίους οι τρεις διασωληνώθηκαν και είναι βαριά, είπε στις “Πρωινές Διαδρομές”, τη Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Πρόσθεσε ότι διακομίζονται συνέχεια σοροί και σε λίγο θα αρχίσει και η αναγνώριση με ψυχολογική στήριξη των συγγενών, χωρίς ακόμη να ξέρουμε τι θα αποκαλύψουν τα δύο πρώτα βαγόνια, εκεί που έγινε το μακελειό.

Ο ΓΓ του Συλλόγου μας βρισκόταν εκεί όλο το βράδυ, ανέφερε και μου περιέγραφε φρικτές εικόνες. Τουλάχιστον όσοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία, εξυπηρετήθηκαν αμέσως και βάλαμε σε επιφυλακή ορισμένες ειδικότητες μήπως χρειαστεί να συνδράμουν. Οι περισσότεροι τραυματίες και τα θύματα είναι στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ON DEMAND

Exit mobile version