Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ. Βενέζη | 16.05.23

 Σήμερα καλεσμένοι:

-η ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, με αφορμή τη σκηνοθεσία της παράστασης «Τι να κάνουμε;», βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Νικολάι Τσερνισέφσκι, που παρουσιάζεται σε ελεύθερη θεατρική μεταφορά της Δήμητρας Κονδυλάκη, από τις 17 Μαΐου, στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Υπόγειο.

-ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, αρχιμουσικός, με αφορμή τη συναυλία της ΚΟΑ «Για τους Έλληνες του Πόντου – 19η Μαΐου: Ημέρα Μνήμης», στην οποία τιμώντας την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων συμπράττει με τον δεξιοτέχνη της ποντιακής λύρας Ματθαίο Τσαχουρίδη και φέρνουν στο φως αξιόλογες σελίδες της εγχώριας μουσικής δημιουργίας, την Παρασκευή 19 Μαΐου, στην Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

-και ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΚΝΑΣ, με αφορμή τη σκηνοθεσία, δραματουργία & εκτέλεση μαζί με την Τατιάνα Άννα Πίττα της παράστασης «Μήλα μου Γαλανά», μια παράσταση-διάλεξη για την ερημοποίηση, που παρουσιάζεται στις 19-20 Μάη, στο Στούντιο, στα Εξάρχεια.

Μπλε σαν Πορτοκάλι. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand