Μπλε σαν Πορτοκάλι Γιώργος Γιανναράκος, Μαίρη Βενέζη
0:00
0:00 LIVE
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

Μπλε σαν πορτοκάλι με τον Γ. Γιανναράκο και τη Μ. Βενέζη | 09.05.23

 Σήμερα καλεσμένοι:

-η ΙΛΙΑ ΛΑΚΙΔΟΥ, θεατρολόγος & συγγραφέας, με αφορμή το ερευνητικό πρόγραμμα «Πειραματική εφαρμογή της Θεατρικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», που υλοποιεί το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και φέτος έχει θέμα «Θέατρο και Θετικές Επιστήμες», που ολοκληρώνεται με ημερίδα την Παρασκευή 12 Μαΐου.

-ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ, πιανίστας, με αφορμή την εμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 10 Μαΐου, στη συναυλία «Σούμπερτ και Μπραμς για τρίο με πιάνο», που εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου Έλληνες σολίστ στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.

-και ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΚΟΥΡΑΣ , με αφορμή το κείμενο τη σκηνοθεσία & την ερμηνεία στην παράσταση «ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ» αναζητώντας τα αγαπημένα μάτια, που παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο Studio Μαυρομιχάλη.

Μπλε σαν Πορτοκάλι. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.

σχετικα ondemand