Επεισόδιο 1ο: Ταξίδι στην Ευρώπη με πλοηγό τον Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη | 25.04.2024

Επεισόδιο 1ο: Ταξίδι στην Ευρώπη με πλοηγό τον Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη | 25.04.2024 Your browser does not support the audio element. https://www.ertecho.gr/wp-content/uploads/2024/04/20240425_karalipod-proto.mp3

Ο κύριος Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα είναι ο πρώτος καλεσμένος της Ελένης Καραλή.

Στο πρώτο podcast της σειράς “Η Ελένη στη Χώρα των Θαυμάτων” μιλά για τη σημασία της συμμετοχής στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές του Ιουνίου αφού το 80% των πολιτικών αποφάσεων που προσδιορίζουν τη ζωή και τις προοπτικές μας αποφασίζονται σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Ευρωπαϊκές εκλογές δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να βάλουν το πολιτικό τους στίγμα για την Ευρώπη που όλοι ονειρευόμαστε.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές και οικονομικές οντότητες στον κόσμο, έχει το μέγεθος και τη δύναμη να αντιμετωπίζει σημαντικές καταστάσεις. Η Ευρώπη ασχολείται με τη δημιουργία και η Δημοκρατία είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για δημιουργία.


“Η Ελένη στη Χώρα των Θαυμάτων”

Το νέο podcast του Πρώτου Προγράμματος αποκλειστικά για το ERTecho.

Κάθε κύκλος των podcast “Η Ελένη στη χώρα των Θαυμάτων” είναι αφιερωμένος σε μία θεματική της επικαιρότητας που ενδιαφέρει τους ακροατές αποσαφηνίζοντας έννοιες, λύνοντας απορίες με απλό, κατανοητό και εύληπτο τρόπο. Ένα ταξίδι στην Ευρώπη, ένα ταξίδι στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης, ή/και νοερά ταξίδια σε όλα όσα μας ενδιαφέρουν. Πόσο διαβασμένοι είστε;

Ο πρώτος κύκλος είναι αφιερωμένος στις Ευρωπαϊκές εκλογές.

Παραγωγή – Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ελένη Καραλή

ΣΧΕΤΙΚΑ PODCASTS

Exit mobile version