Σήμερα στη Γλυκιά ζωή καλεσμένοι: Η υπεύθυνη μάρκετινγκ γαστρονομικών φεστιβάλ στη Λήμνο και την Κεφαλλονιά Ανθια Κότση
ο αγρότης καλλιεργητής ντομάτας Βασίλης Πορτοκαλίδης απο το Εβρο
ο οινοποιός Νίκος Ζουμπεράκης για την εκθεση κρασιου που διοργανώνει το δίκτυο οινοποιών Κρήτης
ο βραβευμένος παγωτοποιός Κωνσταντίνος Καρακατσάνης
η Ελλη Στούρνα απο την ομάδα vegan life για το vegan life market που πραγματοποιείται αυτο το Σαββατοκύριακο..
... Read more
Γλυκιά Ζωή
Νατάσα Βησσαρίωνος
Σήμερα στη Γλυκιά ζωή καλεσμένοι:
Η Θεανώ Πασχάλη και ο Ζαφύριος Τσάκος μας ξεναγούν στην αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα ολων των πληθυσμιακών ομάδων της Κομοτηνής.
Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και γευσιγνώστης Νεκτάριος Μπέκας.
Ο ζυθοποιός Αντώνης Περιστέρης.
Ο Ντίνος Στεργίδης απο τους διοργανωτές της εκθεσης Drink Pink που ειναι αφιερωμένη στα ροζέ κρασιά.
... Read more
Σήμερα στη Γλυκιά ζωή καλεσμένοι:
-Η Τίνα Μάλαμα-Μαυροπούλου, Συγγραφέας μας "συστήνει" την Ιαπωνική γαστρονομία
-Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χριστίνα Κουτσαβεκιάρη...
Σήμερα στη Γλυκιά ζωή καλεσμένη η διατροφολόγος Μυρτώ-Μαρία Μυλωνά, επιστημονική συνεργάτης στη μονάδα εφηβικήε υγείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλ. Κυριακού. Ακόμη...
Σήμερα η ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη «Φωνή της Ελλάδας» ταξιδεύει από τις 5 ως τις 7 το απόγευμα μέχρι τη Λήμνο για να γευτεί βενιζελικά, σαμσάδες, φλωμάρια...
Την Παρασκευή 28 Απριλίου η εκπομπή φιλοξενεί στο στούντιο την οινοποιό Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αναφέρεται στο μοσχοφίλερο και τη βιολογική καλλιέργεια στη Μαντινεία...
Την Παρασκευή 21 Απριλίου η εκπομπή γαστρονομίας, διατροφής και των εκλεκτών ελληνικών προϊόντων «γλυκιά ζωή» στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, από το Πρώτο Πρόγραμμα...
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού...
ΣΕΛΙΔΑ 3 ΑΠΟ 5