Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 05.05.2023

Σήμερα η ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη «Φωνή της Ελλάδας» ταξιδεύει από τις 5 ως τις 7 το απόγευμα μέχρι τη Λήμνο για να γευτεί βενιζελικά, σαμσάδες, φλωμάρια από τη Μυρσίνη Χρυσοκέφαλου Χορού και τις Κασπακνές λιχουδιές. Ακόμη, σειρά στις μικροζυθοποιίες έχει ο Λουκάς Παπαγγελής και η παρέα της Midnight Circus με τις ιδιαίτερες ετικέτες του Αντώνη Κουραφέλκυθρου. Επίσης, η Οινολόγος Νεφέλη Νέτσικα μας ξεναγεί στην “4th Rose Grand Tasting” στη Θεσσαλονίκη και ο κ. Θανάσης Παναγούλιας στο Bio Festival στην Τεχνόπολη. Κοντά μας και η Oινολόγος Άννα ΄Αγα, μιλά για τον ξεχωριστό Αττικό Αμπελώνα, ενώ πάμε και μέχρι την Πάτρα για μία Wine2Wine Fest.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.

σχετικα ondemand