Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 28.04.2023

Την Παρασκευή 28 Απριλίου η εκπομπή φιλοξενεί στο στούντιο την οινοποιό Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αναφέρεται στο μοσχοφίλερο και τη βιολογική καλλιέργεια στη Μαντινεία και τον μελισσοκόμο, Παναγιώτη Μουρίκη, με μία ιστορία μελιού από το 1960. Ακόμη, η αρχαιολόγος Ελισάβετ Μερκούρη μιλά για την αρχαία ελληνική διατροφή με αφορμή τη βραδιά γαστρονομίας στο Μουσείο της Ακρόπολης και η Πόλλυ Αντωνιάδου, ζαχαροπλάστισσα και συγγραφέας μας μυεί στον κόσμο της Μόλυ Ρόουζ με τη σειρά βιβλίων της για παιδιά.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.

σχετικα ondemand