Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 16.12.2022

Πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και η ζωή γίνεται πιο γλυκιά… Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Γλυκιά ζωή» γνωρίζουμε τη head chef Κυριακή Φωτοπούλου που θα μας δώσει ευφάνταστες ιδέες για τα τραπέζια των γιορτινών ημερών και την οινολόγο και εκπαιδευτικό Χρύσα Γιατρά που θα μας μιλήσει για τους αφρώδεις οίνους. Ακόμη, η Νάνσυ Μάζου μας μυεί στον κόσμο του κτήματος της στη Νεμέα που είναι αφοσιωμένος αποκλειστικά στην παραγωγή ποιοτικών αφρωδών οίνων και η Χαρούλα Γαλανοπούλου μας ενημερώνει για την έρευνα της Cookpad σχετικά με τις γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων την περίοδο των εορτών. Τέλος, ο Γιάννης Κατσαντώνης μας ενημερώνει για την ομάδα Chefs for Zero Hunger και τη συμμετοχή τους στην 8η Μπιενάλε Θεσσαλονίκης.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.

Στην παραγωγή της εκπομπής ο δημοσιογράφος Νίκος Ιωαννίδης.
Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος

σχετικα ondemand