Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Γλυκιά ζωή με τη Νατάσα Βησσαρίωνος| 18.11.2022

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή:
O σεφ Βασίλης Παπικινός που κάνει μαθήματα μαγειρικής συστήνοντας την κουζίνα της Μήλου και των Κυκλάδων στην Ιταλία
O Δημήτρης Χασάπης, μελισσοκόμος από τη Λήμνο που το μέλι του έφτασε στην κορυφή του κόσμου στον Διεθνή Διαγωνισμό Μελιού Apimondia και ο Κωνσταντίνος Γκατζιώνης, διευθυντής του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τη μελέτη του για την αντιμικροβιακή δράση του συγκεκριμένου μελιού.
Ο Κώστας Σπυρόπουλος. δημοσιογράφος και σκηνοθέτης για το βιβλίο του “Οι πρωτοπόροι του μοσχοφίλερου” που αποτελεί μια μοναδική μελέτη και έρευνα 9 χρόνων για τον αφρώδη οίνο της Αρκαδίας τον 19ο αιώνα.
Ο Φώτης Δαμούλος πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας για την έκθεση “Πελοπόννησος Expo 2022”
Η Κατερίνα Μόσχου, τυροκόμος και αγρότισσα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναικείας επιχειρηματικότητας, που πήρε την απόφαση να δημιουργήσει φάρμα και τυροκομείο στην Πάρο.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.

Τα θέματα οίνου επιμελείται ο εκλεκτός δημοσιογράφος Νίκος Ιωαννίδης.
Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος

σχετικα ondemand