ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  91,6 – 105,8
ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342 Γραφείο Ρ 368 210 6009604 – 5 proto@ert.gr

«Athens Calling» | Κυριακή 30.10.2022, 22:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ από το Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Μια εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της Ε.ΡΑ, αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά από τη νέα πλατφόρμα των Ραδιοφώνων της ΕΡΤ Ertecho.gr

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου2022,  καλεσμένοι στην εκπομπή είναι:

  • Η Χρύσα Εκίζογλου, μαία – ψυχολόγος και σύμβουλος θηλασμού, η οποία μιλάει για το πρόγραμμα ομάδας εγκύων και νέων γονέων και για το συμβουλευτικό κέντρο για τον θηλασμό ΑΝΕΜΩΝΗ.
  • Η Ειρήνη Παπαδάκη, διδάκτωρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, η οποία μιλάει για το βιβλίο της «Πολιτικές της συγγένειας – Η υιοθεσία στη σύγχρονη Ελλάδα», όπως και για την έρευνα πεδίου για τον γάμο στην Ελλάδα, που δημοσιεύθηκε στην έκδοση Marriage in Past, Present and Future Tense – UCL Press.
  • Από τη Θεσσαλονίκη ο Απόστολος Ανθόπουλος, οικογενειακός γιατρός, εκπαιδευτής γιατρών, επιμελητής Β΄ στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ο οποίος μιλάει για τον κρίσιμο ρόλο των οικογενειακών γιατρών, για την καλή λειτουργία του ΕΣΥ και την κατάσταση της Υγείας στη χώρα.

Παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: https://www.ertecho.gr/radio/proto/και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Athens Calling | 30.12.2022, 17:00
Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ από το Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής. Μια εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό ... Read more