Kosmos Lab Kosmos Radio
0:00
0:00 LIVE
KOSMOS 93,6 Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 213 210 6066429 (Studio), 210 6066260, 210 6066607 (Γραμματεία – Κοινό) kosmos@ert.gr

Synapson – Παρίσι | 25.06.2022

Συνέχεια στα set των Synapson “The Global Boom Clap”. Το Kosmos Lab παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα μια σειρά από mixtapes που περιλαμβάνουν ανακαλύψεις των Synapson από τις πιο φρέσκες κυκλοφορίες στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Το mixtape μεταδίδεται μία φορά τον μήνα από επιλεγμένους διεθνείς ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Kosmos!
Μετά την κυκλοφορία του πρόσφατου άλμπουμ «Global Musique vol.1», το διάσημο ντουέτο των Γάλλων DJ και παραγωγών Alex & Paul, οι Synapson (Alexandre Chiere πλήκτρα, σαξόφωνο, beat-making και φωνητικά και Paul Cucuron ντραμς, scratch, παραγωγή και μίξη), αγκαλιάζουν ακόμη πιο θερμά τις μουσικές του κόσμου, προσθέτοντας electro, nu disco, afrotronic και house-funk παλμούς. Οι συνεργασίες τους με τις «φωνές του κόσμου» περιλαμβάνουν ονόματα, όπως η Oumou Sangaré από το Μάλι με την υπέροχη φωνή, η γεννημένη στην Αγκόλα και μεγαλωμένη στην Πορτογαλία Pongo, η Γαλλίδα Anna Kova, ο Λονδρέζος L. Marshall, ο αείμνηστος Victor Démé από την Μπουρκίνα Φάσο, η Βραζιλιάνα Flavia Coelho, ο Σενεγαλέζος Lass, η Αϊτινής καταγωγής Καναδέζα Dominique Fils-Aimé κ.ά. Ο Ιούνιος του 2022 τους βρίσκει να συνεργάζονται με τον David Walters στο single “An rev”.

Links

Spotify

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

σχετικα ondemand