Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 17-5-2023

Η εκπομπή της Τετάρτης, 17 Μαίου, 9-10 το πρωί, ξεκίνησε με την Επικαιρότητα μέσα από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Στη συνέχεια, συνομιλήσαμε με τη Μαρία Καρακλιούμη, πολιτική αναλύτρια της RASS, από την οποία ζητήσαμε να κάνει τις τελευταίες της εκτιμήσεις για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Η ίδια στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι δεν πρέπει να βιαστούμε, καθώς πολλά μπορεί να αλλάζουν ακόμη και μέχρι την τελευταία ημέρα, καθώς οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και οι πολιτικόί αναλυτές θα κάνουν τις τελευταίες τους έρευνες μέχρι και την παρασκευή το βράδυ.
Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής ταξιδέψαμε από την Κέρκυρα στο Ρέθυμνο και από εκεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, όπου την Παρασκευή το βράδυ, στις 19 Μαίου, τρία μουσικά συγκροτήματα από τρία δημοτικά σχολεία θα συναντηθούν έχοντας προετοιμάσει από πριν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια και από τα τρία μέρη, μαζί με την παρουσίαση παραδοσιακών φορεσιών και μεζέδων από τις τοπικές κουζίνες. Η συναρπαστική αυτή συνάντηση θα γίνει στο κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη και παρούσες θα είναι οι τρεις δασκάλες που πήραν την πρωτοβουλία για την εκδήλωση, η Λίζα Γιαννακοπούλου δασκάλα μουσικής από το σχολείο στην Άφρα της Κέρκυρας, η Ανθή Πολάκη δασκάλα από το δημοτικό σχολείο Γωνιάς Ρεθύμνου και η μουσικός Λένα Σιβρή από το 9ο δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας. Στην εκπομπή μίλησε η Λίζα Γιαννακοπούλου.

σχετικα ondemand