Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 3-5-2023

Στην εκπομπή της Τετάρτης, 9-10 το πρωί, μετά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με την αναφορά στα θέματα της Επικαιρότητας, ανοίξαμε γραμμή με Κωνσταντινούπολη και Λευκωσία. Αρχικά, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Τουρκία, Αριάνα Φερεντίνου, έδωσε τις τελευταίες ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα, στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 14ης Μαίου, αναλύοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και κάνοντας αναφορά στα “χαρτιά” που “κατεβάζουν στο τραπέζι” οι δύο βασικοί μονομάχοι.
Αμέσως μετά, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Κύπρο, Μανιάνα Καλογεράκη, μιλά για τις πρώτες 80 ημέρες της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, τις προτεραιότητές του, το ταξίδι του στο Παρίσι και τις συνομιλίες με τον Μακρόν για το Κυπριακό, το άνοιγμα τριών ξενοδοχείων στα Βαρώσια, από Τουρκοκύπριο επιχειρηματία. Αναφέρεται, επίσης, στο πως παρακολουθούν στην Κύπρο τις Τουρκικές εκλογές και πως αυτές θα επηρεάσουν τις μελλοντικές διαπραγματεύσεις.

σχετικα ondemand