Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Mεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, TK: 15342, Γραφείο Ρ 211 +30 210 6066 815 - 6 thevoiceofgreece@ert.gr

Πάρε τον Χρόνο σου | 2-1-2022

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά είπαμε στην πρώτη εκπομπή του 2022, προσπαθώντας να φέρουμε, σιγά-σιγά, τις ακροάτριες και τους ακροατές της Φωνής της Ελλάδας σε κλίμα Επικαιρότητας. Μετά την ανάγνωση των εφημερίδων, ο πολιτικός συντάκτης και αναλυτής της ΕΡΑ, Αλφόνσος Βιτάλης, αναφέρθηκε στη χρονιά που έφυγε αλλά και στις προσδοκίες για τη χρονιά που μπήκε, επιμένοντας κυρίως στα θέματα της Ενεργειακής Κρίσης, της Κρίσης του Καπιταλισμού και στα Ελληνοτουρκικά.
Η δεύτερη ώρα ήταν αφιερωμένη στην Τέχνη και, συγκεκριμένα, στους ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο μια πρόκληση ζωής που έχει να κάνει με τις αντιδράσεις που προκαλεί το προεδρικό διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία τους με το απολυτήριο λυκείου. Γεράσιμος Γεννατάς και Γιώργος Γαλίτης ευχήθηκαν για το νέο έτος και σχολίασαν άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με πικρία αλλά και καταγγελτική διάθεση την απόφαση αυτή.
Η εκπομπή έκλεισε με τα νέα από τον Διεθνή χώρο και τα Βαλκάνια με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς.

σχετικα ondemand